Ipason Cup – Summer of Esports edition

Online 3vs3 Rocket League toernooi

Rocket League spelers opgelet! Op zondag 16 augustus gaat de Ipason Cup – Summer of Esports edition plaatsvinden, een online 3 vs 3 Rocket League toernooi waarbij teams uit de Benelux het tegen elkaar gaan opnemen voor een virtueel potje voetballen met auto’s. Het winnende team gaat er vandoor met 3 high-end game PC’s van Ipason (keuze uit Black Box.2 of Black Crystal.2). Ook de verliezend finalisten gaan niet met lege handen naar huis, want zij winnen 3x een Steam gift card ter waarde van € 50,-.

Live meekijken
Wil jij genieten van Rocket League op het hoogste niveau van de Benelux? De Ipason Cup wordt live op Twitch uitgezonden door mCon esports: https://www.twitch.tv/mconesports.

Stem op het mooiste doelpunt
De speler die het mooiste doelpunt in de Ipason Cup maakt wint een Ipason MigrateM.1 mini desktop. De jury maakt een voorselectie en het publiek mag stemmen op één van de 5 geselecteerde doelpunten. De winnaars van de Ipason Cup zijn uitgesloten van deelname.

Doe jij mee met de Ipason Cup en wil jij kans maken op de Ipason MigrateM.1 mini desktop? Deel jouw mooiste doelpunt op Twitter met de tekst “Mijn inzending voor het mooiste doelpunt van de #IpasonCup  “

Ipason Cup dubbele foto
Ipason Cup enkele foto

Aanmelden

Vertegenwoordig jouw favoriete team

Aanmelden
Teams kunnen zich via https://smash.gg/tournament/ipason-cup inschrijven voor het toernooi. De inschrijvingen sluiten zondag 16 augustus om 11.59 uur.

Voorwaarden:

  • Het volledige team dient woonachtig te zijn in de Benelux.
  • Het team moet bestaan uit tenminste 3 spelers. Eén wisselspeler is toegestaan.
  • Spelers die in 2019 of 2020 in RLCS en/of RLRS gespeeld hebben zijn uitgesloten van deelname.

Event info

Op zondag 16 augustus vindt de Ipason Cup plaats. Het toernooi gaat om 13.00 uur van start en is circa 17.45 uur afgelopen, afhankelijk van hoe snel de wedstrijden gespeeld worden. Alle deelnemers dienen tussen 12.00 en 13.00 uur in te checken en om 13.00 uur speelklaar te zijn.|

Het toernooi bestaat uit een poulefase én een knock-outfase, waarbij er uiteindelijk twee teams in de finale zullen uitmaken wie zich zal kronen tot de allereerste kampioen van de Ipason Cup.

Doe of kijk jij ook mee met de allereerste editie van de Ipason Cup?

IPASON_schild4
We use cookies to give you the best experience.