World Police & Fire Games

Rotterdam Ahoy is het sportieve middelpunt van de World Police & Fire Games Rotterdam 2022. Hier worden maar liefst 15 van de 62 sporten georganiseerd. In Ahoy bevindt zich ook de E-zone, waarbij allerlei games gespeeld kunnen worden. Zo kan je jezelf onderdompelen in de wereld van E-sports. Probeer verschillende games uit en speel tegen elkaar! Daarnaast zijn er op verschillende locaties in Rotterdam nog andere activiteiten te vinden. Bekijk het volledige overzicht op deze pagina! 
 
Alle activiteiten en spellen vanuit World Police & Fire Games zijn gratis te bezoeken en te spelen. Je hoeft je hier dus niet voor aan te melden!
 
22 juli t/m 31 juli - Rotterdam Ahoy

Van vrijdag 22 juli t/m zondag 31 juli is er een unieke E-zone aanwezig tijdens de World Police & Fire Games in Rotterdam Ahoy! Elke dag van 10:00 tot 16:00 kan je onbeperkt gamen met de racing seats, Playstations 5 en stap je in de virtuele wereld! 

 

Kom gratis een kijkje nemen in Rotterdam Ahoy bij onze E-zone!

Donderdag 28 juli - Sportpark Olympia

Naast de finale dag van voetbal bij de World Police & Fire Games en de demo wedstrijd van FC de Rebellen, kun jij je voetbalskills verbeteren met FIFA skillgames of stap je in de virtuele wereld. Kom samen met je vriend(in) en strijd tegen elkaar!

Locatie: Sportpark Olympia
Tijd: 11:00 - 15:00

Donderdag 28 juli - SV Victoria

Bij sportvereniging Victoria vinden op 28 juli verschillende activiteiten plaats vanuit World Police & Fire Games. Daarnaast is er in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation de mogelijkheid waarbij je een in virtuele tenniswereld stapt of je verschillende games op de Playstation 5 kunt spelen.

Locatie: SV Victoria
Tijd: 11:00 - 15:00

Vrijdag 29 juli - Schouwburgplein

Op 29 juli staat Schouwburgplein volledig in het teken van de finale van 3x3 basketbal! Als toeschouwer kun je de gehele dag gebruik maken van de NBA2K skillgames en VR Basketbal.

Locatie: Schouwburgplein
Tijd: 10:00 - 16:00

We use cookies to give you the best experience.