Een hele maand vol gaming in Rotterdam!

Online toernooien, evenementen, battles en je favoriete club vertegenwoordigen!

Na het grote succes van vorig jaar worden ook deze zomer weer verschillende activiteiten georganiseerd in dé hoofdstad van sport en gaming: Rotterdam. Zo kun je onder andere, samen met een vriend(in), meedoen met een online FIFA toernooi en je kwalificeren om een dag mee te lopen als esporter bij Excelsior, Feyenoord of Sparta! Ook kun jij op … augustus de strijd aangaan in het City Gaming House met Just Dance, Rocket League, FIFA en Formule E. Het City Gaming House wordt speciaal hiervoor naar de Grotemarkt gehaald, en staat vol met de vetste prijzen die jij kan winnen!

Ook de rest van de zomer hoef je gelukkig niet stil te zitten. Naast de twee mega evenementen ‘Esporter for a day’ en ‘City Gaming House’ worden de hele zomer door verschillende activiteiten georganiseerd in de wijken van Rotterdam. Zo kun je een VR-wereld betreden met leuke games of strijd je mee om de beste FIFA-speler te worden van jouw buurt.

Zo doe je mee!

Meld je in 3 simpele stappen aan voor de evenementen

1.

2.

3.

Kies je favoriete sport en gaming evenement in Rotterdam

Vul je gegevens in en verzend je aanmelding

Ontvang direct een bevestiging met daarin alle informatie over de bekendmaking van de winnaars

1. Kies je favoriete sport en gaming evenement in Rotterdam
2. Vul je gegevens in en verzend je aanmelding
3. Ontvang direct een bevestiging met daarin alle informatie over de bekendmaking van de winnaars

Iconische evenementen

Vertegenwoordig je favoriete club of battle mee op de Grote Markt!

Klik op de onderstaande evenementen en ontdek wat er allemaal gebeurt in Rotterdam.

Over de Summer of Esports

Dagelijks komen jongeren met esports en gaming in aanraking. Het is de ideale manier om jongeren met elkaar te laten samenkomen en verbinden. Deze zomer bieden we alle Rotterdamse jongeren de kans om deel te nemen aan de fantastische evenementen van de Summer of Esports. Zo maak jij samen met je vriend(in) kans om te ervaren hoe het is om een dag esporter te zijn bij je favoriete club, of battle je tijdens de leukste spellen voor de winst. Meld je snel aan voor één van de activiteiten en ontdek de Summer of Esports.

Onze partners

We use cookies to give you the best experience.